BMD DAKWERKEN BVBA

Dakwerken, Platte daken, Hellend dak, Dakraam, Gevelbekleding & Dakisolatie

Contact Bel ons

Installatie en renovatie van uw hellend dak

Wanneer u een hellend dak laat installeren of renoveren, geeft u uw gebouw een totaal nieuwe dimensie. Bij BMD Dakwerken plaatsen en vervangen we hellende daken in Sint-Niklaas. Naast het functionele mag er ook een esthetisch kantje aan de vijfde ‘gevel’ van uw gebouw zijn.

Verschillende mogelijkheden

Het hellend dak is veruit de populairste vorm. Het leent zich voor iedere bouwstijl en biedt een onmiskenbaar voordeel met extra berg- of leefruimte onder de constructie. We leggen u verschillende materialensoort voor waarmee we uw hellend dak kunnen bekleden.

  • Leien
  • Dakpannen
  • Hout
  • Kunststof

Bij een hellend dak wordt de draagstructuur meestal gevormd door hout of metaal, die meestal volledig wordt weggewerkt. Het is van groot belang dat deze onderhoudsvrij en duurzaam is.

Isolatie

Isolatie is superbelangrijk. Niet alleen om warmte binnen te houden, maar ook om de energiefactuur te drukken. Een hellend dak langs binnen isoleren, is niet meer vanzelfsprekend wanneer u nuttige ruimtes onder de dakhelling heeft ingericht.

Contact

Als u voor ons kiest, dan maakt u altijd de juiste keuze. Kwaliteit, snelheid en de beste afwerking. Neem vandaag nog contact op en vraag naar een vrijblijvende offerte.